tr?id=792458910827189&ev=PageView&noscript=1 Marknadsföring - | Niaz.se
 

Marknadsföring

Syns du inte finns du inte!

Att finnas och synas på internet är mycket viktigt för ditt företags möjligheter att nå nya kunder och nya affärer. Niaz.se täcker alla dina behov och hjälper dig med hela processen – från att sätta upp en hemsida till att hjälpa till med optimering av sidan och ert erbjudande.

niaz marknadsforing
När du som företagare ansluter dig till niaz.se får du en egen hemsida, som enkelt anpassas för att passa företagets grafiska profil med logotyper och färgval. Här kan du också lägga upp kontaktinformation, produktbilder, presentationer, öppettider eller annat som du tycker är viktigt.

Men det räcker inte med att bara ha en hemsida – det gäller också att nå ut till de potentiella kunderna. Även det hjälper niaz.se till med – som kund hos oss stärker du din närvaro på internet. Vi arbetar kontinuerligt med att inte bara få ert företag att synas mer, utan även att synas rätt. Det gör vi bland annat genom att aktivt arbeta med de sökord ni har valt: vi tittar på vilka ord, termer och uttryck som privatpersoner och andra företagare använder sig av när de söker på till exempel niaz.se, google, bing, yahoo och andra sökmotorer. De orden kopplar vi sedan ihop med ert företags exponering på niaz.se.

Väljer du att vara Premiumkund hos oss får du dessutom tillgång till löpande rådgivning, där våra experter ger dig tips och råd kring vad just ditt företag kan göra för att påverka och förbättra närvaron på internet.

Sveriges Företagslista AB