tr?id=792458910827189&ev=PageView&noscript=1 Har du ingen hemsida? - | Niaz.se
 
  • Home
  • Har du ingen hemsida?

Har du ingen hemsida?

En hemsida på nätet fungerar som ett ansikte utåt. Därför är det viktigt att ditt företag, oavsett om det är stort eller litet, syns i den digitala världen.

När ett uppdrag inkommer till oss tar en designer fram en första skiss utifrån den specifikationen vi tagit fram tillsammans med kunden. För oss är det viktigt att designen skall återspegla det kunden vill ha. En bra specifikationen är nyckeln till en bra design där både designern och kunden blir nöjd med slutresultatet. Därför lägger vi stor vikt vid själva specifikationen.

Efter att skissen tagits fram skickas denna till kunden och vår designer går igenom tanken bakom upplägg och design. Efter det görs eventuella ändringar och en färdig prototyp tas fram. Det är viktigt att större ändringar av sidans design görs i detta steg då det är svårare att ändra saker när sidan är upp kodad och färdig.

Webbdesign på niaz.se

Vi tänker steget längre

På Sveriges Företagslista AB(niaz.se) tänker vi steget längre än att bara anpassa färdiga mallar. Ofta jobbar designer och utvecklare tillsammans redan i prototypfasen för att diskutera hur saker som animationer och effekter kan läggas in i designen. Vi tänker alltid steget längre än att bara lägga in ett färdigt bildspel. Vi vill att allting på sidan skall fylla en funktion.

 Enkelt och Stilrent

För oss är det viktigt att bygga sidor som är enkla och lättnavigerade. Man skall på ett enkelt och smidigt sätt hitta det man söker samtidigt som sidan skall kännas modern och stilren. De projekt som blir bäst är ofta de där kreativiteten får släppas lös och vi får tänka i nya banor. Vårt mål är att varje sida skall bli något vi vill visa upp som en referens.

Som kund hos niaz.se får ditt företag en egen hemsida där du kan lägga upp information om verksamheten och om vilka varor eller tjänster ni erbjuder. Ni kan på så vis mycket enkelt bygga ert nätverk mot andra företagare – och samtidigt hitta nya kunder och affärsmöjligheter. Bland de många funktionerna finns även en offereringstjänst, där du kan ta del av, samt skicka och spara, offerter. 

Vi tillhandahåller flera paketlösningar där vi erbjuder helhetslösningar som passar ert företag.

Vi har byggt den tekniska lösningen för hemsidorna med ordet ”användarvänlighet” i fokus – det ska vara lika lätt att fylla i och ändra uppgifter på hemsidan som det är att byta profilbild på Facebook. Du kan självmycket enkelt sätta grafiska teman, byta färger, lägga upp bilder, lägga upp videoklipp, dokument för nedladdning, kontaktuppgifter, öppettider – eller annan typ av information som är viktigt för just dig och ditt företag.

Hemsidan hos niaz.se fungerar som navet i din digitala marknadsföring och kommer att öppna upp stora möjligheter till kontakter, affärer och nya kunder.

 

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst här.

niaz forslag webbdesign

 

Sveriges Företagslista AB